Informasjon

A27 - KJØRER NYE OPPLEVELSER

Når du kaster bort fra broen og leder mot eventyr eller avslapping blant saltplettede bergarter, opplever du forskjellen så umiddelbart som markert. Mer moden. Sterkere. Tryggere. Mer konsekvent i deres oppførsel. Og ikke minst, større.
De nye skrogene er omtrent en halv meter lengre i vannlinjen enn sine forgjengere. Med en utvidet bakre del øker stabiliteten ved høyere hastigheter ved å bevege skrogets tyngdepunkt. Alt for å holde og finjustere båtens overholdelse, ikke minst med de litt større motoralternativene.

MER MODEN. STERKERE. TRYGGERE.

Med sin splitter nye skrogdesign gir A27 uovertruffen ytelse i alt vær og vann. Tiårig erfaring og lidenskap er kombinert for å skape en helt ny type båtopplevelse. Utenfor skiller den nye designen seg ut for selvsikker selvtillit arvet gjennom modellprogrammet. Mange elementer er også anerkjent fra vår gigantiske 1221 SPD. Vi finner et helt nytt designelement i sternen der targabågen er erstattet av en targamast.

MODULBASERT INTERIØR SYSTEM

Vi verdsetter alle forskjellige ting når vi er om bord. Derfor er vi spesielt stolte over å kunne presentere et nytt, innovativt interiørdesignsystem som gjør det enkelt å tilpasse båten til dine behov. Tilgjengelig i 12 forskjellige kombinasjoner.

ALLTID KLAR FOR ALT VÆR

Utstyrt med en smart kapellgarasje som er integrert bak kofferten. Når været vender over, bretter du raskt kapellbuen uten å knuse med den fleksible glidelåsen. For optimal kjøreopplevelse i alt vær og vann.

ZIPWAKE - VERDENSKLASSENS BALANSE

Høye hastigheter stiller høye krav til god balanse. Utstyrt med Zipwake trim kontrollsystemet, din båt når en ny dimensjon av stabilitet. Zipwake balanserer lynrask ved akselerasjon, rulle og gir. Toppmoderne interceptors reduserer motstand, drivstofforbruk og akselerere akselerasjon - alt for en tryggere og mer komfortabel tur.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Anytec A27 Anytec A27 Anytec A27 Anytec A27 Anytec A27 Anytec A27

Meld interesse

Personvern