Informasjon

A23 - I EN HELT ANNEN KLASSE

Utvikling av en båt handler ikke bare om tall, strømningsberegninger og modellering. Hvis du ikke lykkes i å få den rette følelsen, er alt for intens. Utviklingsarbeidet rundt A23 har derfor vært omtrent like mye om å vite som å se fremover.

Under utviklingsarbeidet ringte vi inn i flere forskjellige designmål, internt har vi fokusert på å skape et luftigere interiør med sterkere følelse av plass og større sosiale rom. Det legges merke til på flere måter, ikke minst ved at podene har blitt flyttet fremover og at drivmiljøet har blitt raffinert.

VISJON, LIDENSKAP OG OVERVEIELSE.

A23 har en ny skrogdesign som kombinerer stabilitet med høy ytelse i en komplett pakke. Håndbygget og helt sveiset fra front til akter. Utenfor utstråler det nye designet nesten selvsagt selvtillit arvet gjennom hele modellen. Mange elementer er også anerkjent av vår gigantiske Anytec 1221 SPD. Vi finner et helt nytt designelement i sternen der targabågen er erstattet av en targamast.

ALLTID KLAR FOR ALT VÆR

Utstyrt med en smart kapellgarasje som er integrert bak kofferten. Når været vender over, bretter du raskt kapellbuen uten å knuse med den fleksible glidelåsen. For optimal kjøreopplevelse i alt vær og vann.

ZIPWAKE - VERDENSKLASSENS BALANSE

Høye hastigheter stiller høye krav til god balanse. Utstyrt med Zipwake trim kontrollsystemet, din båt når en ny dimensjon av stabilitet. Zipwake balanserer lynrask ved akselerasjon, rulle og gir. Toppmoderne interceptors reduserer motstand, drivstofforbruk og akselerere akselerasjon - alt for en tryggere og mer komfortabel tur.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Anytec A23 Anytec A23 Anytec A23 Anytec A23 Anytec A23 Anytec A23

Meld interesse

Personvern