Informasjon

ANYTEC A21 - INSPIRERENDE FRIHET

Et nytt design med et sensitivt designsprog. Ren funksjon og effektivitet møter myke former i et konsept så elegant og kraftig. Anytec A21 går i alle situasjoner med perfekt balanse, med sin myke skrogform, kuttet skroget fint med godt grep gjennom vannet. En helhet som leverer ytelse du vil elske, med kjøreglede du kan stole på.

KRAFTIG TILSTEDEVÆRELSE, ELEGANT UTSEENDE

Ombord møtes du av romslige sosiale rom og smarte detaljer. En targamast dominerer sternen, et nytt designelement med distinkt stil som forbedrer inntrykk av båtens åpne flater. Med den innebygde kapellbuen får du kapellet på plass så snart været blir, når solen ser bakover, brettes den raskt ned i den innebygde kapellgarasjen. En romslig badeplattform gjør det også enkelt å komme seg ut av vannet. A21 tilbyr god plass til familien eller vennene dine. Nok strøm på sporet for alle destinasjoner, enten du er ute etter eventyr eller avslapping.

NAVIGASJON SOM DU KAN STOLE PÅ

Enten du leter etter stille, stille eller eventyrlystne og raske, kan du raskt finne det ved hjelp av Simrads lynrask navigasjonssystem. Kombinasjonen av en høyytelses multi-touch plotter sammen med en pålitelig bredbåndsraddar 4G gir deg et så trygt som krystallklart bilde av skjærgården.

M400 - PATENTERT OVERFLATEBEHANDLING

Vårt patenterte Anytec M400 overflatebehandling system brukes i egen produksjon av trent og sertifisert personell. Overflatebehandling berører alle aluminiumsflater over vannlinjen og styrker aluminiumets allerede rå egenskaper.

ALLTID KLAR FOR ALT VÆR

Utstyrt med en smart kapellgarasje som er integrert bak kofferten. Når været vender over, bretter du raskt kapellbuen uten å knuse med den fleksible glidelåsen. For optimal kjøreopplevelse i alt vær og vann. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Anytec A21 Anytec A21 Anytec A21 Anytec A21 Anytec A21 Anytec A21

Meld interesse

Personvern