Informasjon

530 SPD - GARANTERT KJØREPLEIE

Vi finner hemmeligheten bak 530s selvsikker holdning under overflaten, innebygd i båtens håndbyggede og helt sveisete konstruksjon. Alle våre båtmodeller er bygget på en måte som vanligvis er reservert for mye større fartøy, med langsgående profiler og tverrrammer. Garantert styrke under alle værforhold.

EN ALLSIDIG MODELL

Med dens nær seks meter og opp til 115 hestekrefter på tverrsnittet, er 530-serien stor og kraftig nok til å levere i alle miljøer og situasjoner. Ombord er det god plass, med god komfort for alle og flere smarte lagringsrom. Kjørglede er alltid der - spesielt med de litt større motoralternativene.

M400 - PATENTERT OVERFLATEBEHANDLING

Vårt patenterte Anytec M400 overflatebehandling system brukes i egen produksjon av trent og sertifisert personell. Overflatebehandling berører alle aluminiumsflater over vannlinjen og styrker aluminiumets allerede rå egenskaper.

NAVIGASJON SOM DU KAN STOLE PÅ

Enten du leter etter stille, stille eller eventyrlystne og raske, kan du raskt finne det ved hjelp av Simrads lynrask navigasjonssystem. Kombinasjonen av en høyytelses multi-touch plotter sammen med en pålitelig bredbåndsraddar 4G gir deg et så trygt som krystallklart bilde av skjærgården.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Anytec 530 SPD Anytec 530 SPD Anytec 530 SPD Anytec 530 SPD Anytec 530 SPD

Meld interesse

Personvern