Informasjon

1221 SPD - HERREN PÅ TOMTEN

Anytec 1221 SPD trekker oppmerksomhet til hvor du kjører eller legger til. Tolv meter lang. Fire motorer. 1600 hestekrefter. Alt fungerer sammen for å gi deg kraft, pondus og kompromissløs konstruksjon som kreves for å levere erfaringer fra verdensklasse.

Vårt mål med Anytec 1221 SPD var aldri å skape en fullblods racer i den forstand at det ville være vanskelig og krevende å presse ut de siste knutene. Båten ble designet for å håndtere kraften på 4 x 400 hk og hastigheter på opptil 70 knop - og samtidig føle seg trygg og enkel å kjøre gjennom hele hastighetsområdet. Båten er laget for tøffe forhold og kan utføres med høy hastighet selv i grovt sjø.

ZIPWAKE - VERDENSKLASSENS BALANSE

Høye hastigheter stiller høye krav til god balanse. Utstyrt med Zipwake trim kontrollsystemet, din båt når en ny dimensjon av stabilitet. Zipwake balanserer lynrask ved akselerasjon, rulle og gir. Toppmoderne interceptors reduserer motstand, drivstofforbruk og akselerere akselerasjon - alt for en tryggere og mer komfortabel tur.

NAVIGASJON SOM DU KAN STOLE PÅ

Enten du leter etter stille, stille eller eventyrlystne og raske, kan du raskt finne det ved hjelp av Simrads lynrask navigasjonssystem. Kombinasjonen av en høyytelses multi-touch plotter sammen med en pålitelig bredbåndsraddar 4G gir deg et så trygt som krystallklart bilde av skjærgården.

M400 - PATENTERT OVERFLATEBEHANDLING

Vårt patenterte Anytec M400 overflatebehandling system brukes i egen produksjon av trent og sertifisert personell. Overflatebehandling berører alle aluminiumsflater over vannlinjen og styrker aluminiumets allerede rå egenskaper.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Anytec 1221 SPD Anytec 1221 SPD Anytec 1221 SPD Anytec 1221 SPD Anytec 1221 SPD Anytec 1221 SPD

Meld interesse

Personvern